Mandagsklubben

Da vi blev lukket ned i Danmark på grund af Corona for anden gang i januar 2021 kunne jeg fornemme, at rigtig mange af mine kunder var alvorligt møre, og at vejen til køleskab og slikskuffen var meget kort.

Derfor besluttede jeg mig for at lave et ”mandags-tjek-ind” som et ekstra tilbud til mine eksisterende kunder, som en hjælp til at komme igennem en hård periode.

”Mandags-tjek-ind” gik ud på, at kunden sendte mig en mail hver mandag med en lille status på, hvordan det stod til.
Måske havde kunden lyst til at skrive to linjer, måske to sider. Det var helt op til den enkelte!

Da jeg så åbnede op igen på Torvestrædet, skulle ”tjek-ind” så i princippet slutte.

MEN, jeg havde indtryk af, at det faktisk har været en meget stor hjælp for mange, så jeg besluttede at fortsætte som en abonnementsordning.

.
Den nye ordning, som fremadrettet kom til at hedde ”MANDAGSKLUBBEN” er en ordning hvor:

  • Du tjekker ind hver mandag og fortæller mig, hvordan det står til
  • Jeg svarer tilbage, støtter, skubber og hepper der hvor jeg kan.
  • Hører jeg ikke fra dig mandag, får du en lille rykker fra mig tirsdag, så du bliver holdt til ilden 🙂
  • Er der behov for det er der mulighed for oftere ”tjek-ind”. Jeg oplevede blandt andet at vinterferien var slem for mange, og der var flere, der tjekkede ind i flere dage i træk indtil de følte de var ”på” igen
  • Er der kriser undervejs, tænker jeg at en tættere mail-kontakt vil være en del af Mandagsklubben
  • Derudover er der to gange om måneden nyhedsbrev” kun til Mandagsklubben. Det kan være en lille video, en lydfil eller en tekst, hvor jeg taler om et aktuelt emne. Det kunne fx være ”nu er det snart påske, hvordan kommer du bedst igennem den i forhold til kosten”. Det kunne være ”tips og tricks til at komme gennem dagens kostkriser ved fx at flytte sig fysisk” og i den dur.

Så det du får på den nye ordning er:

  • ”Mandags-tjek-ind”,
  • Mulighed for tæt opfølgning på mail ved behov.
  • To månedlige hilsner fra mig kun til ”Mandagsklubben

Prisen for dette er 250,- pr måned*

*Tilbuddet gælder kun for eksisterende eller ”gamle” kunder, da jeg har brug for at kende dig, for at kunne støtte dig via mail. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel.

0 Shares