Aiii, det er for pinligt…

Kender du det; dit hår er blevet for langt, og du overvejer at bestille en tid til frisøren, men så tænker du ”aj, det er altså pinligt, det er blevet så langt, jeg kan ikke lide at ringe til frisøren” – og så dropper du frisøren og lad håret gro endnu længere….

Nej, det genkender du sikkert ikke, men prøv lige at sætte ordet diætist ind i stedet for frisør ! Har du nogensinde undladt at bestille en ny tid hos din diætist, fordi du har taget på over sommeren eller i løbet af Coronatiden ? Eller har du mon prøvet at rykke din tid igen og igen, fordi du liiiige skulle tabe dig, før du kom til diætist ?

Jeg vil vædde min gamle hat på, at flere af jer sidder og smågriner, røde i kinderne lige nu. For hvis jeg fik penge for hver gang jeg havde hørt ”aj, det var SÅ pinligt at ringe til dig”, så var jeg noget rigere end jeg er nu 😉

Heeeeelt ærligt. Det er IKKE pinligt. Det er jo ligesom det, der er mit virke og min passion. At hjælpe dig med at smide nogle kilo, eller med at få et afbalanceret forhold til mad eller hvad din mission nu end er. Og den passion kan jeg jo ikke videregive, hvis du sidder derhjemme og ikke tør komme forbi !!! Det er ikke for min skyld, at du skal tabe dig, det er (forhåbentlig) for din egen – og det gøres altså kun ved at gøre noget andet end at sidde hjemme i sofaen og flove den.

Så prøv nu at høre; du bliver ikke den første, der kommer og har taget på. Jeg kan også garantere dig for, at du bliver heller ikke den sidste. Så lad nu være med at spilde mere at din dyrebare tid på at ærgre dig, slå dig selv i hovedet eller, hvad du nu end gør i stedet for at komme i klinikken. Lad os få gang i dit vægttab igen, så du kan komme ud over stepperne. Hep hep….