Det var så den påske

Så kom vi på den anden side af påske. Håber at I alle har haft nogle dejlige og afslappende dage.

Fik du fulgt den strategi, som du lagde før påske ? Eller skred den helt eller delvist ?

Hvis ikke den blev fulgt som du havde planlagt, vil jeg gerne have, at du nu finder den helt store “pyt-knap” frem og giver den et ordentlig tryk !!! PYYYYTTT – PYYYYYYTTTT!!!!!

For prøv nu at høre, uanset hvor slemt det nu engang blev i påskedagene, uanset hvor mange påskeæg og sildemadder du fik inhaleret, så er der stadig ikke noget, der er spildt. Der er ikke noget, der kan være lige meget. Det er bare skeen i den anden hånd og så videre ud over stepperne.

Det allerskrøbeligste øjeblik er:

LIGE NU !!

Det er nu, at rigtig mange af mine kunder, slår sig hårdt i hovedet over at det ikke lykkedes i påsken, og det er nu, at de tænker; “så kan det fa…. også være lige meget”. Og så spiser de videre. Det er lige præcis DER filmen knækker. Du tager jo ikke 100 kilo på af et par påskeæg. Du binder nok noget væske, ja, men så meget ballade kan du ikke nå på et par dage. Men du kan til gengæld nå det, hvis du giver op nu, og bare fortsætter påske-spisningen.

Så lad være med at græde over spildt mælk, sket er sket og du får det ikke bedre af, at spise videre. Du får det til gengæld bedre af, at trykke på “pyt-knappen”, puste den dårlige samvittighed væk, og komme tilbage til de gode vaner, der ikke ligger længere væk end forrige uge. Starter du HER OG NU, så er du med garanti fuldt inde i de gode vaner uden problemer om en dag eller to.

Så afsted over stepperne. Jeg hepper på dig !!!