Bente – 40 kilo lettere

Bente – 40 kilo lettere

I dag skal du møde Bente. Bente er en mega mega sej kunde. Jeg er SÅ imponeret over hende…

Bente startede hos mig i foråret 2019. Hun var virkelig dedikeret, og besluttede sig for at følge en ret kaloriebegrænset diæt, for hun skulle altså se nogle resultater.

Vi lavede en plan og Bente besluttede sig derudover for at skrive alt ned, hvad hun spiste i app´en Madlog, samt hun gav mig adgang til programmet, så jeg kunne følge udviklingen og komme med kommentarer.

Bente havde fået tildelt et forløb af sin sundhedsforsikring, og da forløbet var slut siger hun til mig; ”jeg har styr på det. Jeg ved hvad jeg skal, og jeg skriver til dig, når jeg har tabt 40 kilo. Det bliver nok engang før jul”.
Det lød meget skråsikkert – og det ville jeg altså se, før jeg troede det.

Den anden dag tikker der så en mail ind fra Bente;

”Jeg lovede dig et par billeder før og efter, når jeg var i mål. Det er jeg nu – vægten siger godt 78 kg. Og målet var faktisk 80. Så det blev til 40 kg……”

Okay, hvis ikke det er imponerende, så ved jeg ikke hvad er. Jeg er fuld af beundring og så stolt af Bente.

I virkeligheden havde Bente ret meget styr på det fra start af. Hun havde nærmest selv allerede kostplanen i hovedet, da jeg mødte hende første gang. Det hun skulle bruge mig til, var nok i virkeligheden mest én at ”forpligte” sig lidt over for, og én at sparre med undervejs.

Og nogle gange er blot det at forpligte sig ”nok”. Det er sjældent at det virker, hvis det er med en ven eller ens partner. Det bliver for ”useriøst” og ”uforpligtende” og ”vi starter igen på mandag”. Det skal helst være over for ”en fremmed”, fx en diætist eller en træner eller lignende.

Nå, men I skal også lige se de der før og efter billeder af den super seje Bente før og efter de 40 kilo. De kommer lige her:


Og en sidste bemærkning til alle jer, der tænker, at det med vægttab nærmest er en umulighed efter de 50 vil jeg lige nævne, at Bente altså har rundet de 74 år. SÅDAN !