Mød Anne, der har tabt 25 kilo

I dag skal du møde Anne. Anne startede hos mig i januar 2019. Hun havde meldt sig til et hold af Superkuren.

Jeg kan huske, at Anne sagde ”jeg er træt af at veje for meget og jeg skal bare tabe mig NU”. Og jeg skal love for at Anne mente, hvad hun sagde, for hun knoklede bare på med Superkuren, og på de uger holdet varede, smed hun over 6 kilo og 10 centimeter i taljen.

Anne hoppede direkte videre over på et af fortsætterholdene og smed yderligere 8 kilo.

Anne er vist både ret stædig og ret beslutsom, for hun har været sindssyg standhaftig hele forløbet. Gad vide, hvor mange kager, der er blevet takket nej til på arbejdspladsen siden januar 2019 – og jeg ved, at Superkuren både har været med på ferier, på cafe og med i diverse helligdage. Jeg tror faktisk, at den første ”pause”, der blev holdt var, da Anne tog på sommerferie.

Kort efter sommeren nåede Anne sit mål på 25 kilo. Er det ikke bare sejt !

Nu er Anne så gået i gang med det som jeg faktisk tror skræmmer hende allermest, at vedligeholde…

Mange af os, der har prøvet at tabe os, for derefter at tage på igen er alvorligt skræmte ved tanken om at skulle holde vægten, så derfor skal vedligehold være en del af ”projekt vægttab”. Der skal også laves en plan for dette og der skal også sættes en tidsramme for det, på fuldstændig samme vis som for vægttabet. Det tror jeg rigtig mange glemmer og derfor tror jeg også at vedligeholdet pludselig gøres sværere end det faktisk er. Så husk, at når du har smidt kiloene, så kommer fase 2; vedligehold.

Nå, men skal I se det seje før og efterbilleder af Anne. De kommer lige her.

  

0 Shares