Velkommen tilbage fra ferie

I dag havde jeg en kunde, der sagde ”det er bare gået så godt hele min sommerferie. Jeg holdt de aftaler jeg havde lavet med mig selv og alt var godt. Så kom jeg hjem og så klappede alt sammen”.

Jeg måtte sige til hende, at hun bestemt ikke var alene. Det er faktisk noget af det hyppigste jeg hører efter sommerferien (og juleferien, for den sags skyld).

Jeg ved ikke helt, hvorfor det sker. Måske er det ligesom når man holder vejret. Når man holder det tilpas længe vælter al luft pludselig ud af een. Eller når vi glæder os mega meget til noget og så når dertil, så kan det næsten kun skuffe.

Men hvorom alting er, så er budskabet; Du er ikke den eneste i verden, der har det sådan. Rigtig mange af dine medmennesker oplever det samme.

Det virkelig stygge er, hvis ikke vi får stoppet denne ”falden sammen”, så eskalerer det, og du spiser og du spiser og så kan det være lige meget og pludselig har du taget hele molevitten og lidt til på…… kan du ligesom se det for dig….

Så kan du mærke, at du faktisk er der, hvor lavinen ruller afsted med dig, så STOP OP og spring af. Det er aldrig lige meget. Det er ikke for sent, og du kan sagtens komme videre med vægttabet.
Jaja, der har været bump på vejen og hvad så… det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan komme i mål.

SÅÅÅ, kæmper du lige nu, så husk, at jeg er lige her. Støv klippekortet af, book en tid, hop med på et hold, send mig en mail. GØR NOGET !

Og til alle jer, der sidder og tænker ”aj, det er for pinligt at kontakte hende, nu jeg har taget på, jeg venter lige til jeg har tabt mig. ØHHH NEJ. Det er NU, du har brug for mig og ikke, når du HAR tabt dig. Det er ligesom mit job og min passion, at du skal nå dit mål, men for at jeg kan hjælpe, er du altså nødt til at sende et nødblus op !

Velkommen tilbage fra ferie !

0 Shares