Med ønsket om en fantastisk sommer

Har du lagt en plan for sommerferien ? Altså ikke den der hedder, ”tag til stranden dagligt”, ”husk solcreme”,  ”læs en masse bøger”, men en plan for din spisning ?

Mange af mine kunder frygter sommerferien, for deres erfaring siger, at de ofte tager kilo på over ferien, men måske behøver det ikke være sådan ? Du kan i hvert fald minimere det ved at lægge en plan/strategi for din feriespisning.

Som regel på denne tid af året beder jeg altid mine kunder lægge en strategi for deres spisning i ferien. Det er ikke fordi de skal lave en udpenslet plan for, hvor meget broccoli, de skal spise dagligt, men mere en plan for, hvad de vil bruge kalorier på over ferien, og hvad der ikke er vigtigt at bruge kalorier på.

Lad os fx tage tre uger i Italien. Så spørger jeg kunden, ”hvad er vigtigt for dig at spise/drikke i Italien”. Så siger kunden fx ”jeg vil gerne kunne spise pizza” – ”fint, hvor mange” – ”to”, siger kunden. ”fint”. ”Så vil jeg også gerne drikke vin”. ”Fint”. ”jeg vil også gerne spise is med mine børn” ”Fint”. ”Hvad er så ikke vigtigt”, spørger jeg. ”jamen, jeg behøver faktisk ikke spise slik eller chips og jeg behøver heller ikke vælte mig i rundstykker om morgenen”.

På den måde bliver der lagt en plan – man laver nogle tilvalg; to pizzaer, vin, is med ungerne.
Og man laver nogle fravalg, på det der ikke er vigtigt; slik, chips, morgenbrød, eller hvad det nu kunne være.

På den måde bliver du bevidst om, hvad der er vigtigt for dig på ferien, og du ”nøjes” med det vigtige.

De kunder der ikke får lagt en plan, der fx siger ”jeg tager afsted og ser hvad der sker”, så ved jeg lige præcis hvad der sker. De når syd for grænsen, så skal de ind i grænseshoppen, får øje på alt det billige slik. Køber det, spiser det og så kører det ellers slag i slag ”for så er det hele alligevel ødelagt.

Lyder det bekendt ?? Læg en plan…. Det gør bare det hele meget sjovere og nemmere uden ekstra kilo på.

Og så er der vist ikke andet tilbage end at ønske jer en helt fantastisk sommer. Pas på jer selv, husk solcremen, lav en spisestrategi og husk, at intet smager så godt, som slank føles.

//Diana

0 Shares