Gitte har tabt over 100 pakker smør

I dag skal I møde Gitte. 
 
Første gang jeg mødte Gitte var i eftersommeren 2017. Hun var selv gået i gang med vægttab og fulgte en diæt, men vægttabet udeblev.  Der var ikke noget at komme efter med den kost, hun selv havde sammesat, og jeg måtte beklage, at jeg ikke ville kunne ændre noget på den plan, men at vi nok skulle ty til andre, skrappere midler, hvis hun gerne ville tabe sig. 
Gitte havde det rigtig godt på den diæt, som hun var gået i gang med, så var ikke helt klar på noget ”skrappere”.
 
Næste gang jeg ser Gitte er i foråret 2018. Der havde Gitte netop fået konstateret forhøjet kolesterol og høj puls, så nu skulle vægten bare ned. Koste hvad det ville.
 
Jeg sætter Gitte på det allerskrappeste, men mest effektive på kort sigt, som jeg har, nemlig Superkuren.  De første 14 dage smider Gitte over 4 kilo, og så kan det ellers nok være, at hun fik blod på tanden !
 
Gitte kløede på med krum hals og har både været gennem ferier, juleferier uden problemer. Det er SÅ sejt gået.
 
I oktober når Gitte sit oprindelige mål, men besluttede sig for liiiige at tage et par kilo mere.
 
Nu har Gitte så i alt tabt over 26 kilo og 27 centimeter i livet. Jeg har fået lov at dele et før og efter billede med jer. Gitte har ingen helkropsbilleder fra før, da hun var dygtig til at sno sig udenom kameraer 😉

0 Shares