Dorthe smed 22 kilo på 5 mdr.

Dorthe startede sin vægttabsrejse lige før min sommerferie i juli 2017. Dorthe havde været på flere forskellige kure, og havde efterhånden fået rodet ”alle de gode råd” godt og grundigt sammen. Hun var nu meget i tvivl om, ”hvad der var rigtig og forkert, og hvad vej hun skulle gå”.
 
Dorthes problem var i virkeligheden ikke så meget hovedmåltiderne, men mere alt det i mellem. Det var snackeriet, der var Dorthes problem.
 
Dorthes ønske var ”et hurtigt resultat”. Jeg tror, at hun havde brug for at se, at der var noget, der virkede…
 
Jeg satte Dorthe på ”Superkuren”. Advarede hende om, at den var lidt ”streng”, men til gengæld kunne jeg garantere gode og hurtige resultater, hvis hun fulgte den til punkt og prikke.
 
Det gjorde Dorthe, og da jeg så hende igen en måned senere havde hun tabt 6,3 kilo !! Altså det er jo et vægttab, der vil noget…. Dorthe fortsatte og da vi nåede julen 2017 havde Dorthe i alt tabt 22 kilo.
 
22 kilo fra midt juli til midt december. Blot 5 måneder. Det er altså blæret !
 

 
 
 
Der har ikke været meget, der har kunne Dorthe til at vakle undervejs. Hun har været ude at rejse flere gange, stadig med vægttab.
 
Den eneste gang, jeg har set hende bekymret, var den dag, jeg bad hende overveje, hvordan hun skulle spise EFTER sit vægttab. Det slog hende lidt af pinden. For en ting, er at følge en plan, noget andet er at lære, at spise normalt. Det skal nemlig også læres. Men selvfølgelig kan hun det. Jeg skal i hvert fald nok gøre mit til at støtte hende undervejs.
 
Har du også lyst til at smide nogle kilo i en fart, har jeg stadig et par pladser ledige på det næste ”Superkurshold” som starter nu på torsdag, den 12. januar.
 
Du kan læse meget mere, og sikre dig en plads lige her…. Men måske skal du skynde dig, der er kun et par pladser og måske er I flere, der vil gøre Dorthe kunsten efter…

0 Shares