Vedligehold

Jeg oplever, at mange kunder, der når i mål stadig har brug for støtte i forhold til vedligehold af det opnåede vægttab. Jeg hører ofte sætningen “Det er nemt nok at tabe sig, men hvordan holder man vægten”. Derfor har jeg sammensat en “hold-vægten-pakke”, hvor vi minimum følges ad det første halve år efter dit opnåede vægttab.

Pakken går ud på, at vi mødes en halv time om måneden i 5 måneder. Derudover holder vi kontakt pr. mail mellem møderne. Mailkorrespondancen vil være en blanding af en status fra din side og eventuelle spørgsmål. Jeg svarer løbende på dine spørgsmål og kommer med tips og ideer til vedligeholdet.

Så du får:

  • 5 x ½ times vejledning
  • Ubegrænset mailkorrespondance i de 6 måneder forløbet varer
  • En mentor i den fine kunst at holde vægttabet ved lige. Dvs jeg øser ud af egne erfaringer, både gode og de knap så gode, dvs dem du skal undgå 😉
  • Adgang til lukket Facebook-gruppe med andre af mine kunder, der også er nået i mål og ønsker ligesindede at sparre med.

Alt dette får du til en pris på kr. 1990,-.

Hvis du er interesseret, så send mig en mail på kontakt@dianakaiser.dk