Kan du lide koldskål ?

”Er det egentlig talt ikke længe siden, vi nyhedsbrevslæsere har hørt noget fra dig”, spurgte en af mine kunder mig i går…

 

Tjooo, det er nok lidt tid siden. Men der er en god grund til det. Jeg er i fuld gang med at lave et online forløb af Superkuren.

 

Jeg er ofte blevet spurgt, om Superkuren ikke kunne køres online, og det har desværre ikke været muligt før nu.

Så nu kan alle jer, der bor for langt fra klinikken også komme på et Superkurshold. Lige nu er jeg i gang med manuskripterne. Så skal det optages eller filmes (har endnu ikke besluttet mig for, om det bliver lyd eller video) og så skal det testes.

 

Planen var at holdet skulle starte midt maj, men det er nok mere realistisk, at det bliver slut maj.

 

Det bliver et testhold til en særlig god pris. Men alt dette kommer der mere om, når vi kommer en smule nærmere.

 

Lige nu ville jeg bare lige sende et livstegn, og som plaster på det lange fravær kunne jeg jo dele en af de mere sommerlige opskrifter fra Superkuren, nemlig koldskålen;

 

  • 250 g fromage frais
  • 150 g kærnemælk
  • Citronsaft
  • Sødemiddel
  • Vaniljepulver

 

  • En halv Easis lækkerbar med chokoladesmag
  • 10 mandler

 

Pisk fromage frais, koldskål, citron, sødemiddel og vaniljepulver luftigt med elpisker.

Drys med en halv Easis free lækkerbar + 10 g mandler der er ”hakket” i minihakker.

 

Denne portion er på i alt 300 kalorier. Den mætter rigtig godt, og kan spises morgen, middag og aften 😉

 

 

Fromage frais var vældigt trendy for år tilbage. I dag har Skyr skubbet fromage frais lidt ud på et sidespor, så kan være lidt svært at finde Fromage frais nu til dags, men jeg ved, at den kan fås i min lokale Meny, så prøv eventuelt at tjekke en Meny butik ud. Jeg ved også, at nogle Føtex butikker fører det.

 

Kan du ikke støve fromage frais op, kan du bruge kvark i stedet for. Alternativt skyr. Det synes jeg bare ændrer smagen for meget.