Trine var mega stædig

Første gang Trine besøgte mig i klinikken var 4. januar i år. ”Jeg har besluttet mig for at give mig selv et vægttabsforløb i nytårsgave”. ”Jeg vil tabe 25 kilo. Det må godt gå lidt stærkt,  og jeg er stædig !”…..

 

Jeg tænkte straks på ”Superkuren”. Den er nemlig lidt sej, men er man standhaftig giver den ret så vilde resultater. Trine gik i gang og i april måned nåede hun sit mål + et par kilo mere. Trine tabte nemlig i alt 27 kilo. (EDIT: har netop talt med Trine i dag. Nu er hun oppe på 32 tabte kilo)

 

Trine ER stædig…. Trine har nemlig både været på ferie i Rom, hvor ”Superkuren” også var med. Det vil sige, at Trine havde besluttet sig for, at denne ferie skulle være uden pasta, rødvin og is. I stedet nappede hun salat, Pellegrini og en kaffe. DET er standhaftighed, der vil noget.

 

GemGem

0 Shares