Kan du passe dine jeans ?

I dag fik jeg en mail fra Karen; ”Juhuuu, jeg kan passe mine jeans igen”. Karen har gået hos mig i løbet af 2016. Hun er faktisk lidt et ”specielt” tilfælde, for hun startede med at tabe sig via LCHF. Efter 12 kilo var det som om kroppen sagde ”stop” og vægttabet stagnerede. Uanset hvad Karen ændrede, skete der intet.
 
Derfor ændrede jeg diæten og i stedet for LCHF satte jeg Karen i gang med opskrifterne fra mit benhårde kursus. Og så kan det ellers være, at der kom gang i sagerne igen. Den første uge gav et vægttab på 2 kilo. Karen har i løbet af 2016 smidt over 20 kilo og mangler nu blot 7 kilo i at nå sit mål.

  

Jeg tror, at grunden til, at vi måtte skifte til den benhårde diæt undervejs var, at Karen har lavt stofskifte. Godt nok får hun medicin for det, men stadigvis formentlig lidt lavere forbrænding end vi kunne have ønsket.
 
I løbet af 2016 har rigtig mange kursister tabt sig på mine kurser, med den særligt skrappe, men også temmelig effektive diæt. I januar 2017 kommer de sidste tre hold af denne slags til at løbe af stablen. De har været rigtig spændende at udvikle, og jeg har mange meget tilfredse kunder, på den konto. Men nu skal der ske noget nyt. Så i løbet af foråret kommer der nye og spændende kurser, blandt andet inspireret fra den uddannelse til Madmentor fra Manning Inspire, som jeg er i fuld gang med.
 
Som sagt kører jeg tre kurser mere i løbet af januar/februar. De to af dem er fuldt bookede, men der er et par enkelte pladser tilbage på morgenholdet. Det er mandag morgen 2/1 2017 kl. 7.30, så det er for de særligt morgenfriske. Du kan læse mere her
 
Til slut er der blot, at ønske dig og dine kære et rigtig godt nytår. Jeg vil takke for al den overvældende opbakning, jeg fik i forbindelse med opstart af egen klinik her i efteråret. Jeg glæder mig SÅ meget til at se jer alle i 2017. Husk at være stolte af jer selv og husk; intet smager så godt, som slank føles
 
GODT NYTÅR

0 Shares