Skal du også spare 50 % på coaching

Skal du også spare 50 %

I dag skal du møde Majbritt. Udover at være min veninde er Majbritt også i gang med et vægttab. Det har hun faktisk været længe. Hun har også tabt sig mange kilo, men hver gang får hun spændt ben for sig selv, og tager kiloene på igen.

Første gang Majbritt tabte sig hos mig, var det på en kaloriereduceret diæt ud fra en kostplan. Jeg tror egentlig, at hun kunne lide den kost, og hun tabte sig på den, men formåede ikke at komme i mål.

Da jeg så skrev min bog i 2014 gik hun i gang med principperne derfra. Kiloene røg af hende hurtigere end 1-2-3, men pludselig skete der noget i Majbritts liv, som gjorde, at hun røg tilbage i gamle vaner.

Majbritt tog nogle af de tabte kilo på igen, men fik stoppet op, og kom tilbage på rette kurs igen. Efter noget tid sker der igen noget i Majbritts liv, som gør, at hendes hverdag bringes ud af balance, og behovet for sukker opstår igen.

Heldigvis får vi fanget den inden kiloene sniger sig på igen. I hele det her mønster, spiller maden i virkeligheden en meget lille rolle. Det drejer sig nemlig om noget helt andet;

 

Majbritt spiser på sine følelser

 

Spiser vi på følelser spiser vi på dem alle. Jeg plejer, at fortælle mine kunder, at jeg engang nemt kunne spise mig fra en hovedpine. En pose lakridskonfekt eller to, så var min hovedpine forsvundet – for en stund.

Det samme er tilfældet med Majbritt. Hun spiser også på sine følelser. Både de gode; ”nu er der sket noget godt, det skal fejres” eller ”jeg er træt, jeg må have sukker”.

Det vi gjorde anderledes denne gang var, at Majbritt blev coachet af mig. Vi fandt frem til, hvilke forhindringer, der gjorde, at hun ikke når sit mål. Vi fandt ud af, hvornår ”det gik galt”, og hvorfor det gik galt.

 

Er vi ikke bevidste om hvad vi gør, kan vi heller ikke handle på det !

 

Majbritt er nu blevet endnu mere bevidst om, at hun spiser på baggrund af sine følelser. Derfor er hendes strategi blevet, at hver gang hun var lyst til at spise, når hun ikke er sulten, stiller hun sig selv spørgsmålet; ”Hvad drejer det her sig i virkeligheden om?”. For når vi først får sat ord på det, kan vi handle på det.

Hvis Majbritt får lyst til romkugler kl. 17 om eftermiddagen, spørger hun sig selv, hvad det handler om, og ofte finder hun frem til, at hun faktisk bare er træt. Så kan hun handle på det ved at tage sig en lille powernap, og på den måde styre helt uden om romkugler.

 

Majbritt før                                       Majbritt nu

majbritt-foer majbritt-nu

 

Har du også brug for at finde frem til dine forhindringer og blive hjulpet i den rigtige retning via coachingsessioner tilbyder jeg lige nu 50 % på en coachingsession. Tilbuddet gælder resten af november måned, så du får en coachingsession for 475,- mod normalt 950,- kroner. Sessionen er tilskudsberettiget fra ”Danmark”.

Book tid herunder. Vælg ”coachingsession til nyhedsbrevslæsere” under tidsbestilling. Skriv gerne et par ord om, hvad du kunne tænke dig at blive coachet på under noter.

button-6

 

 

 

 

0 Shares