Mortens and

Flere af mine kunder har de seneste dage, spurgt lidt bekymrede ind til “Mortens aften”.

Kan man spise and, når man er i gang med et vægttab”?

Jeg vil derfor dele denne super nemme opskrift med dig i dag. Opskriften er fra mit kursusmateriale “Tab dig 5 kilo inden jul”.

Opskriften er til een person og indeholder i alt 400 kalorier.

And med frisk rødkålssalat

  • 140 gram andebryst uden skind (skær det evt fra efter stegning)
  • 200 gram fintsnittet rødkål
  • 30 gram blåbær
  • 40 gram pære i tynde både
  • Dressing:
  • 1spsk rapsolie
  • 1 spsk balsamico eddike
  • Citronsaft
  • Sødemiddel (evt. Fiber sirup)
  • Salt, peber, fintsnittet basilikum eller persille.

Tilbered først rødkålssalaten: Snit kålen meget fint. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend rødkålen heri. Anret på en tallerken og top med blåbær og pære i meget tynde både. Drys med basilikum eller persille.

Steg andebrystet i en anelse fedtstof. Jeg bruger Lurpak spray.

Velbekomme og hav en dejlig “Mortens aften”.