Du får, hvad du beder om !

En af mine kunder, Pernille, var kommet rigtig godt fra start med sit vægttab. Den første måned røg kiloene af. Pernille var rigtig glad, men pludselig stod vægten stille – bomstille!

Da vi taler om det, siger Pernille; “Jeg plejer altid at smide 5 kilo, og så går vægttabet i stå. Hvad er det, der foregår?”

Jeg fortæller Pernille, at hun måske selv holder fast på kiloene med sin hjerne. Din krop lytter efter dine tanker. Så tror du ikke på vægttabet, kan du alene på den måde holde fast på kiloene. Jeg ved godt, at det for nogle lyder lidt syret og pling pling, men tro mig; den er god nok.

Heldigvis fik Pernille og jeg taget fat om det. Vi fik punkteret Pernilles overbevisning om, at hun ikke kan tabe sig mere end fem kilo og fik guidet hende i en anden retning.

Det vi gjorde var:

1. Pernille fik “forbud” mod at veje sig hjemme indtil næste session hos mig. Dette for at give lidt ro, men også for, at hun ikke selv kunne følge med i, hvorvidt vægten rykkede sig eller ej.

2. Sammen lavede vi en sætning til Pernille, som hun skulle gentage flere gange dagligt; “Alt er ok, og jeg taber mig”.

3. Vi aftalte, at Pernille naturligvis skulle følge hendes kostplan snorlige, så vi vidste præcist, hvad hun havde indtaget.

Nu har Pernille så rundet 7 kilos vægttab og ved, at næste gang vægttabet stagnerer, er det måske hendes hjerne, der spiller hende et puds 🙂

Skal DU også have hjælp til at få gang i vægttabet, har jeg hele november et særtilbud til dig. Du får en startpakke, der består af første samtale på en time. Du får en kostplan samt 3 opfølgninger à 25 minutter. Normalprisen for dette forløb er 1990,- kroner, men du får det i november måned for 1750,- kroner.

 

 

0 Shares